Πακέτα διακοπών - Βερολίνο

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
195€ από 280€/ άτομο για ένα 4ήμερο στο Βερολίνο με
195€ από 280€/ άτομο για ένα 4ήμερο στο Βερολίνο με Αεροπορικά, Φόρους & 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωϊνό στο 4* Ξενοδοχείο Select Hotel Berlin Ostbahnhof στο Βερολίνο, από το ταξιδιωτικό γραφείο Like 2 Travel.
μόνο 195 €
  • Αρχική Τιμή: 290€
  • Έκπτωση: 33%
  • Κέρδος: 95€
  • Εταιρία:
Αθήνα

189€ για 1 άτομο για 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό και Αεροπορικά στο 4* Ξενοδοχείο Select Hotel Berlin Ostbahnhof.

Ημερομηνία ταξιδίου: Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 - Τρίτη 13 Μαρτίου  2018 με αναχώρηση από Αθήνα Δυνατότητα extra διανυκτέρευσης με επιπλέον επιβάρυνση, κατόπιν συννενόησης με το ταξιδιωτικό γραφείο.

Δυνατότητα και άλλων ημερομηνιών και αναχώρηση από Θεσσαλονίκη κατόπιν διαθεσιμότητας.

  Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα-Βερολίνο (Σόνενφελντ) -Αθήνα (Ryanair) Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων Από 1 χειραποσκευή 55x40x20cm για κάθε άτομο έως 10 κιλά Διαμονή 3 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο στο  4* Ξενοδοχείο Select Hotel Berlin Ostbahnhof.

Πρωϊνό   Δεν Περιλαμβάνονται:   Επιπλέον αποσκευές Προσωπικά έξοδα   Ώρες πτήσεων /Itenary: Αναχώρηση από Αθήνα: (10:45 - 12:45) Αναχώρηση από Βερολίνο: (06:20 - 10:20)    Select Hotel Berlin Ostbahnhof   Μείνετε στην καρδιά του Βερολίνου!  Αυτό το ξενοδοχείο 4 αστέρων στην περιοχή Friedrichshain του Βερολίνου προσφέρει κομψά καταλύματα.

Βρίσκεται δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό Ostbahnhof, ενώ η πλατεία Alexanderplatz απέχει 5 λεπτά με το τρένο.

  Όλα τα ευρύχωρα δωμάτια με θέα στην καταπράσινη ήσυχη αυλή του Novum Select Hotel Berlin Ostbahnhof διαθέτουν μοντέρνα τέχνη.

Τα ανοιχτά μπάνια προσφέρουν πανοραμικό ντους γυαλιού ή μπανιέρα.

  Κάθε πρωί σερβίρεται πρωινό ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει και μπαρ.

  Η γκαλερί East Side και η Mercedes Benz Arena απέχουν περίπου 5 λεπτά με τα πόδια από το Berlin Select Hotel Berlin Ostbahnhof.

 

Περισσότερες πληροφορίες