Η προσφορά λήγει σε:

Αθήνα

13€ από 20€ για 1 άτομο ή 8€ για 1 παιδί έως 12 ετών
13€ από 20€ για 1 άτομο ή 8€ για 1 παιδί έως 12 ετών ή φοιτητή για τη συμμετοχή σε Κυριακάτικη Ημερήσια Οδική Εκδρομή, από το Σύλλογο Ελλήνων Οικολόγων στην Αθήνα.
μόνο 13 €
  • Αρχική Τιμή: 20€
  • Έκπτωση: 35%
  • Κέρδος: 7€
  • Εταιρία:
Αθήνα

13€ από 20€ για 1 άτομο για τη συμμετοχή σε Κυριακάτικη Ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου Ελλήνων Οικολόγων.

8€ από 20€ για 1 παιδί έως 12 ετών ή φοιτητή για τη συμμετοχή σε Κυριακάτικη Ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου Ελλήνων Οικολόγων.

  Λίγα Λόγια Πρόγραμμα εκδρομών Δεκεμβρίου (θα ανανεώνεται στο τέλος του κάθε μήνα με το πρόγραμμα του ερχόμενου):   Κυριακή 3/12: Αταλάντη, Μονή Αγίων Αναργύρων, Κατακόμβες Ρωμαϊκών χρόνων, Κρυφό Σχολείο Κυριακή 10/12: Ελάτεια, Πολύδροσο, Αράχωβα Κυριακή 17/12: Βόρειος Ταϋγετος, Γεωργίτσι, Καστόρι, ποταμός Κάστορας, επίσκεψη στα ενυδρεία της περιοχής   Σε κάθε ενδιάμεση στάση θα υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να εξερευνήσετε την περιοχή καθώς επίσης και στάση για φαγητό σε κάποια τοπική ταβέρνα (προαιρετικό).

Αναχώρηση από την οδό Πανεπιστημίου 56, κάθε Κυριακή στις 08:00 Επιστροφή στην Αθήνα στις 20:00 με σταθμούς σε: Μεταξουργείο, Πλατεία Κάνιγγος, Ιπποκράτους, Πανεπιστημίου, Πλατεία Ομονοίας   Οι εκδρομές πραγματοποιούνται στα πλαίσια του προγράμματος 'Γνωρίζω την Ελλάδα' κάθε Κυριακή με κλιματιζόμενο πούλμαν και περιλαμβάνουν στάσεις σε ενδιάμεσους σταθμούς προς εξερεύνηση.

Περισσότερες πληροφορίες