Ξενοδοχεία - Πήλιο

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
159€ για ένα 4 ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων
159€ για ένα 4 ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων, με πρωινό στο Χάνι του Ζήση που βρίσκεται στα Χάνια Πηλίου! Χωμένο κυριολεκτικά μέσα στο δάσος από οξείες, σε μια πλαγία του βουνού των Κένταυρων, και πανοραμική θέα τόσο του παγασητικού κόλπου όσο και των κορυφών του Πηλίου.
μόνο 159 €
  • Αρχική Τιμή: 159€
  • Έκπτωση: 0%
  • Κέρδος: 0€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

Το κουπόνι είναι ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ και ισχύει με την αγορά από 20/12/2017 έως 09/01/2018 στο Χάνι του Ζήση που βρίσκεται στα Χάνια Πηλίου.

    Η προσφορά περιλαμβάνει   ~159€ για 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό.

  Για παιδί έως 5 ετών, δωρεάν διαμονή στο κρεβάτι των γονειών.

  Παιδί  5-12  ετών  επιπλέον 30€ στο  σύνολο  της  τιμής.

  Έκπτωση  12%  στην  ταβέρνα  του  ξενοδοχείου.    Τα δωμάτια του Ξενοδοχείο Χάνι Ζήση, απλά, λιτά που διατηρούν βέβαια τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα, σας προσφέρουν το ιδανικό διάλλειμα από την καθημερινότητα σας.    Όλα μας τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό λουτρό με Ντουζιέρα, Ψυγείο, Μπαλκόνι ή Παράθυρο με θέα προς την Θάλασσα ή το βουνό.

    Το Ξενοδοχείο μας προσφέρει, 2 αίθουσες πρωινού και ταβέρνας, με τζάκι, άνετο χώρο πάρκινγκ, αίθουσα γυμναστηρίου με βάρη, 2 γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα, μεγάλη αυλή με θέα στην θάλασσα για τον καλοκαιρινό σας καφέ-ποτό-φαγητό, κεντρική θέρμανση, τηλέφωνο, δωρεάν ασύρματο δίκτυο ίντερνετ.      Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά πχ με την αγορά 2 κουπονιών – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις.

  Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους.

  Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο: 2106200443 ή να συμπληρώσετε την φόρμα για τον έλεγχο διαθεσιμότητας, όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης.

  Μετά την κράτηση δεν γίνονται ακυρώσεις.

  Σε περίπτωση διαμονής παραπάνω ατόμων θα πρέπει να προηγείται συνεννόηση με το ξενοδοχείο.

  Οι κρατήσεις κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.

  Είναι απαραίτητη η  εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση κατά την ημέρα της άφιξης.

 

Περισσότερες πληροφορίες