Ξενοδοχεία - Καρπενήσι

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
239€ για ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων
239€ για ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων & ενός παιδιού με πρωινό και ημιδιατροφή, στο Hotel Lekadin στο Καρπενήσι!! Το φιλόξενο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να σάς εξυπηρετήσει και να σάς κάνει να αισθανθείτε σα στο σπίτι σας.
μόνο 239 €
  • Αρχική Τιμή: 239€
  • Έκπτωση: 0%
  • Κέρδος: 0€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί 23-26 Δεκεμβρίου 2017, 30 Δεκεμβρίου-2 Ιανουαρίου και 4-7 Ιανουαρίου 2018.

Το κάθε κουπόνι και περιλαμβάνει:   ~Ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεων) με πρωινό και ημιδιατροφή, στο Hotel Lekadin στο Καρπενήσι.

  ~Ένα (1) παιδί έως 12 ετών δωρεάν διαμονή.

  ~Εορταστικό ρεβεγιόν Χριστουγέννων.

  ~Πρωτοχρονιά με ζωντανή μουσική.

  Το ξενοδοχείο διαθέτει 104 δωμάτια, εστιατόριο, καφετέρια, γυμναστήριο, sauna, υδρομασάζ και parking.

  Στο ξενοδοχείο στο Καρπενήσι Lecadin Hotel, τα προσεγμένα στη διακόσμηση τους δωμάτια αποπνέουν ζεστασιά και άνεση με TV, λουτρό ή ντους και ευρύχωρες βεράντες με υπέροχη θέα στην περιοχή και την πόλη του Καρπενησίου.

Επιλέξτε το εστιατόριο του ξενοδοχείου Lecadin για απολαυστικό πρωινό και παραδοσιακό φαγητό με θέα την όμορφη πόλη του Καρπενησίου και το χιονοδρομικό κέντρο Βελούχι.

  Ή το café-bar με την παραδοσιακή γωνιά με το τζάκι για απολαυστικό καφέ, σπιτικά γλυκά και την υπέροχη θέα στο καταπράσινο δάσος της Καλιακούδας και στα χωριά της Ποταμιάς, Μικρό & Μεγάλο Χωριο.

Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.

  Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά πχ με την αγορά 2 κουπονιών – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις.

  Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο: 2106200443 ή να συμπληρώσετε την φόρμα για τον έλεγχο διαθεσιμότητας, όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης.

  Μετά την κράτηση δεν γίνονται ακυρώσεις.

  Οι κρατήσεις κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.

  Είναι απαραίτητη η  εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση κατά την ημέρα της άφιξης.

Περισσότερες πληροφορίες