Πακέτα διακοπών - Βουδαπέστη

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
293€ / άτομο για Οδική Εκδρομή με Πούλμαν σε Σερβία-Βουδαπέστη-Πράγα
293€ / άτομο για Οδική Εκδρομή με Πούλμαν σε Σερβία-Βουδαπέστη-Πράγα, Αεροπορικά Επιστροφής με Φόρους, 4 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό σε Δίκλινο & Εκδρομές και Ξεναγήσεις με έμπειρο συνοδό, από την Escape Team Travel.
μόνο 293 €
  • Αρχική Τιμή: 586€
  • Έκπτωση: 50%
  • Κέρδος: 293€
  • Εταιρία:
Αθήνα

293€ το άτομο για Οδική Εκδρομή με Πούλμαν σε Σερβία-Βουδαπέστη-Πράγα, Αεροπορικά Επιστροφής με Φόρους, 4 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό σε Δίκλινο & Εκδρομές και Ξεναγήσεις με έμπειρο συνοδό Ημερομηνία ταξιδίου: 19 - 23 Δεκεμβρίου   Η προσφορά περιλαμβάνει: Μεταφορά από Ελλάδα με πολυτελή πούλμαν και όλες οι μετακινήσεις συμφωνα με το πρόγραμμα Διαμονή σε δίκλινο ή μονόκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχεία 3* & 4* (1 διανυκτέρευση στην περιοχή Νις της Σερβίας, 1 διανυκτέρευση στη Βουδαπέστη & 2 διανυκτερεύσεις στην Πράγα) Παιδιά έως 2 ετών: Δωρεάν Πρωινό καθημερινά Αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής με απευθείας πτήση της Ellinair Πράγα – Αθήνα στις 23/12 με αποσκευή Όλοι οι φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του Escape Team Travel για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας  Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης   Δεν Περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία, θεάματα αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται Επιπλέον γεύματα και μετακινήσεις  Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων   Συνοπτικό Πρόγραμμα 19/12: Αναχώρηση με πούλμαν για Νις (Σερβία) στις 05:30 το πρωί.

Διανυκτέρευση στη Νις 20/12: Αναχώρηση για Βουδαπέστη – City tour – Διανυκτέρευση 21/12: Αναχώρηση για Πράγα – Ξενάγηση – Διανυκτέρευση 22/12: Ελεύθερη ημέρα στην Πράγα - Διανυκτέρευση 23/12: Επιστροφή το μεσημέρι από Πράγα με απευθείας πτήση για Αθήνα Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί τίποτα από το πρόγραμμα.

  Πρόγραμμα Εκδρομής   1η Ημέρα: Αθήνα-Νις   Αναχώρηση στις 06:00 π.μ.

από Αθήνα.

Ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών - Πλαταμώνα, γεύμα προαιρετικά, για το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων.

Έλεγχος διαβατηρίων και η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια μας οδηγεί στην περιοχή της Νις στη Σερβία, για άφιξη, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

  2η Ημέρα: Νις-Βουδαπέστη   Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Ουγγαρία.

Το απόγευμα το 'Παρίσι της Ανατολής', η πανέμορφη Βουδαπέστη μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε.

Η πόλη που το υγρό στοιχείο είναι ένα από τα πιο δελεαστικά χαρακτηριστικά της.

Από την μια μεριά ο Δούναβης, που ελίσσεται ανάμεσα στην πόλη χωρίζοντας τη στη Βούδα και στην Πέστη και από την άλλη αναβλύζοντα νερά που γεμίζουν τα χαμάμ και τα λουτρά της πόλης.

  Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη, χρόνος ελεύθερος.

Το βράδυ ακολουθεί προαιρετική έξοδος σε παραδοσιακό εστιατόριο οπού θα γευτούμε την τοπική κουζίνα με την πασίγνωστη σούπα γκούλας και ένα από τα πιο ξεχωριστά κόκκινα κρασιά από τα βόρεια της Ουγγαρίας, το οποίο θα σας δώσει τη… δύναμη του ταύρου, το επονομαζόμενο 'Αίμα του ταύρου'.

Αυτά με τη συνοδεία φολκορικού σόου με τσιγγάνικα βιολιά.    3η Ημέρα: Βουδαπέστη-Πράγα   Πρόγευμα.

Αναχώρηση για την πανέμορφη πρωτεύουσα της Τσεχίας, την Πράγα.

Άφιξη και ξενάγηση στην Παλιά πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε την πλατεία της Παλιάς πόλης (Staromestske namesti), το μεσαιωνικό Δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι, το ναό της Παναγίας Τυν, την Εβραϊκή συνοικία, το γοτθικό Πύργο της Πυρίτιδας, το Πανεπιστήμιο του Καρόλου, το Θέατρο Νόστιτς, την πλατεία Βενσεσλάβ (Václavské namesti), την Εθνική Βιβλιοθήκη, το Μέγαρο Φιλαρμονικής και θα περπατήσουμε στην πέτρινη γέφυρα του Καρόλου στολισμένη με 30 αγάλματα αγίων.

  Μετάβαση στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση.

Το βραδάκι ακολουθεί προαιρετική επίσκεψη στο μοναδικό Μαύρο Θέατρο της Πράγας και στη συνέχεια σε τοπικό club.

  4η Ημέρα: Πράγα   Πρωινό, και ημέρα ελεύθερη.

Προτείνουμε μια επίσκεψη στην Κατσρούπολη Χρατσάνι, που απλώνεται πάνω στο βράχο της Μάλα Στράνα, με τον επιβλητικό  Ναό του Αγίου Βίτου.

Κατηφορίστε στη γειτονιά των Αλχημιστών όπου βρίσκεται και το σπίτι που του Φράνγκ Κάφκα για να περιπλανηθείτε στα μεσαιωνικά στενά της πόλης και να δείτε τον Πύργο της Πυρίτιδας, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και την πέτρινη γέφυρα του Κάρολου.

  Χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης για βόλτες και αγορές.

Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε ένα ζεστό κρασί στην υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη αγορά καθώς και να θαυμάσετε από κοντά το περίφημο Αστρονομικό Ρολόι της Πράγας   5η Ημέρα: Πράγα-Αθήνα   Πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Πράγας και την πτήση της επιστροφής μας για την Αθήνα.

    Escape Team Travel   Eταιρεία τουριστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων με πολυετή εξειδίκευση και εμπειρία στις οργανωμένες εκδρομές, εκδηλώσεις και συνέδρια στο χώρο του τουρισμού.

Aναλαμβάνει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τη διοργάνωση περιηγήσεων και εκδρομών σε προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σκοπός τους είναι να προσφέρουν άκρως ποιοτικές, ξέγνοιαστες, οικονομικές και προπάντων ασφαλείς διακοπές, όπου κι αν επιλέξετε να πάτε.

  Επιπλέον αναλαμβάνουν συνέδρια και επίσημες εκδηλώσεις  εταιρειών  ή/και  συλλόγων  (δείπνο, συνέδρια σε αίθουσες με οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις, VIP Τransfer κτλ) όπως και τις καθιερωμένες συναντήσεις  ή γιορτές των εργαζομένων / υπαλλήλων (ρεβεγιόν, κοπή πίτας, αποκριάτικο χορό κτλ) σε διάφορα clubs της Αθήνας αλλά και σε μεγάλες πίστες σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

  Στις υπηρεσίες τους περιλαμβάνονται ασφαλής και οικονομική ενοικίαση διαφόρων οχημάτων (μοτοποδηλάτα, αυτοκίνητα, λιμουζίνες, jeep 4×4, ποδήλατα) καθώς και σκαφών αναψυχής για ημερήσιες διαδρομές ή πολυήμερες διακοπές σε επιλεγμένους νησιωτικούς προορισμούς.

  Τον Μάιο του 2011 άνοιξαν το πρώτο τους υποκατάστημα στη Μύκονο σε ιδιόκτητο χώρο στη θέση Δραφάκι με κύρια ενασχόληση το land service του incomming τουρισμού, την έκδοση ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων, η ενοικίαση οχημάτων και σκαφών, η κράτηση δωματίων και η εύρεση ξενοδοχείων και καταλυμάτων κτλ.

  Τέλος από τον Σεπτέμβρη του 2011 σε συνεργασία με γνωστό tour operator άνοιξαν υποκατάστημα στη Βουλγαρία στο τουριστικό θέρετρο Μπάνσκο με την επωνυμία Vatas team tour operator και αποτελούν ήδη ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία της περιοχής.

   

Περισσότερες πληροφορίες