Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Εξόρμηση στη Φύση με μία Συναρπαστική Εμπειρία γεμάτη
Εξόρμηση στη Φύση με μία Συναρπαστική Εμπειρία γεμάτη Δράση & Γεύσεις, σε έναν από τους ωραιότερους Προορισμούς Αναψυχής και Διασκέδασης για όλη την Οικογένεια και όχι μόνο... στην Αγροτουριστική Μονάδα και Πολυχώρο Αναψυχής Αγνάντι στο Λευκοχώρι! Πρώτη Επιλογή μόλις με 20 ευρώ για Μία Μαγευτική Ξενάγηση στην Φύση για Δύο Άτομα με Βόλτα στο Βουνό με Άλογα με τη συνοδεία Έμπειρου Εκπαιδευτή Διάρκειας 60΄! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 39 ευρώ για Πλήρες Απολαυστικό Γεύμα Δύο ατόμων με Ποτό, στο Υπέροχο Πέτρινο Restaurant του χώρου και Μία Αξέχαστη Βόλτα στο Βουνό με Άλογα για Δύο Άτομα με τη συνοδεία Έμπειρου Εκπαιδευτή Διάρκειας 60΄!
μόνο 20 €
  • Αρχική Τιμή: 40€
  • Έκπτωση: 50%
  • Κέρδος: 20€
  • Εταιρία:
Θεσσαλονίκη

Εξόρμηση στη Φύση με μία Συναρπαστική Εμπειρία γεμάτη Δράση & Γεύσεις, σε έναν από τους ωραιότερους Προορισμούς Αναψυχής και Διασκέδασης για όλη την Οικογένεια και όχι μόνο...

στην Αγροτουριστική Μονάδα και Πολυχώρο Αναψυχής Αγνάντι στο Λευκοχώρι! Πρώτη Επιλογή μόλις με 20 ευρώ για Μία Μαγευτική Ξενάγηση στην Φύση για Δύο Άτομα με Βόλτα στο Βουνό με Άλογα με τη συνοδεία Έμπειρου Εκπαιδευτή Διάρκειας 60΄! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 39 ευρώ για Πλήρες Απολαυστικό Γεύμα Δύο ατόμων με Ποτό, στο Υπέροχο Πέτρινο Restaurant του χώρου και Μία Αξέχαστη Βόλτα στο Βουνό με Άλογα για Δύο Άτομα με τη συνοδεία Έμπειρου Εκπαιδευτή Διάρκειας 60΄!

Περισσότερες πληροφορίες