Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
89€ από 160€ (-44%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις
89€ από 160€ (-44%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε Standard ή Superior Δίκλινο Δωμάτιο με τζάκι ΚΑΙ Πρωινό ΚΑΙ 1 Μπουκάλι Κρασί στο Πέτρα & Έλατο Art Hotel Vasilikos στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας.
μόνο 89 €
  • Αρχική Τιμή: 160€
  • Έκπτωση: 44%
  • Κέρδος: 71€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

89€ από 160€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων 109€ από 240€ για 3 διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε Standard ή Superior Δίκλινο Δωμάτιο (βάσει διαθεσιμότητας) Πρωινό 1 Μπουκάλι Κρασί για το Καλωσόρισμα   Το Χωριό   Το Βαλτεσινίκο είναι ορεινό χωριό του νομού Αρκαδίας σε κοντινή απόσταση από την Βυτίνα και σε απόσταση μόλις 200 χλμ από την Αθήνα.

Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.140 μέτρων σε μία πλαγιά του βόρειου Μαινάλου και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς της Πελοποννήσου.

Έχει ανακηρυχθεί παραδοσιακός οικισμός, ενώ παλιότερα είχε αναπτυχθεί κι η ξυλοτεχνία.

  Ανήκει στο Δήμο Γορτυνίας και ο πληθυσμός του, σύμφωνα με την απογραφή του 2001, είναι 675 κάτοικοι.

Απέχει 63 χλμ από την Τρίπολη Αρκαδίας.

Στο χωριό υπάρχει λαογραφικό μουσείο.

'Ηταν το πρώτο χωριό στην Πελοπόννησο με δωρεάν ασύρματο Ίντερνετ, και το πρώτο που σχεδιάζεται με βάση πιλοτικό πρόγραμμα της Αγροτουριστικής να αποτελέσει πρότυπο οικοχωριό.

  Πέτρα & Έλατο Art Hotel Vasilikos   Εμπνευσμένος από τα παλιά πέτρινα πυργόσπιτα της περιοχής, με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική παράδοση, αλλά και στις ανάγκες του σύγχρονου επισκέπτη, είναι ένας ξεχωριστός χώρος που παντρεύει το παλιό με το καινούριο και τη λιτή πολυτέλεια με τη σύγχρονη τεχνολογία.

  Το εντυπωσιακό τοπίο, ο ζεστός χώρος, η ξεχωριστή φιλοξενία και η άμεση εξυπηρέτηση είναι τα στοιχεία εκείνα που συμπληρώνουν την εικόνα του ξενώνα.

Αφεθείτε στη μαγεία και την ομορφιά του βουνού και αποδράστε στο δικό σας χειμερινό παράδεισο.

  O παραδοσιακός ξενώνας είναι σκαρφαλωμένος σε μια πλαγιά του Όρους Μαινάλου, επηρεασμένος από την φυσική ομορφιά του αγροτικού ορεινού τοπίου και αρμονικά συνδεδεμένος με τον παραδοσιακό οικισμό, δεσπόζει στο χωριό και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με την επιβλητική παραδοσιακή πετρόκτιστη όψη του και με τον ιδιαίτερο περιβάλλοντα χώρο του καθώς εμπεριέχει και το παραδοσιακό αλώνι.

  ​Η οικογένεια του Γεώργιου Βασιλικού καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε ν΄αποτελέσει το κέντρο του χωριού και της πολιτιστικής τους κληρονομιάς.

  Διαμονή   Ο Ξενώνας διαθέτει δωμάτια με ενεργειακό τζάκι και ενδοδαπέδια θέρμανση.

Διακριτική πολυτέλεια και αίσθηση άνεσης σε όλους τους χώρους, σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη μοναδική φύση, από το μπαλκόνι σας.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, και τηλεόραση.

  ​Παροχές:   Εύκολη πρόσβαση σε άτομα με κινητικές δυσκολίες Πανοραμική Θέα Ανατομικά Στρώματα Μαξιλάρια Ύπνου με εκχύλισμα Aloe Vera Ενεργειακό Τζάκι Ενδοδαπέδια / Αυτόνομη Θέρμανση Mini- bar / Μηχανή Espresso / Βραστήρας LCD TV 32' Στεγνωτήρας Χρηματοκιβώτιο    

Περισσότερες πληροφορίες