Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
Από 65€ για 3 ημέρες/ 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στους
Από 65€ για 3 ημέρες/ 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στους επιβλητικούς Πέτρινους Πύργους της Μεσσηνιακής Μάνης, που συνδυάζουν μοναδικά την πολυτέλεια και την αρχιτεκτονική με την άγρια φυσική ομορφιά του μεσσηνιακού κόλπου.
μόνο 65 €
  • Αρχική Τιμή: 140€
  • Έκπτωση: 54%
  • Κέρδος: 75€
  • Εταιρία:
Αθήνα

Σουίτα Έρως: 65€ από 140€ για 3ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων.

Διαθέτει διπλό κρεβάτι, καναπέ, τζάκι, μικρή κουζίνα, TV, ψυγείο, μηχανή καφέ, τοστιέρα.

Θέα θάλασσα.

Σουίτα Αγνάντι: 79€ από 160€ για 3ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων.

Σε 2 επίπεδα στο δεύτερο όροφο του πύργου  με φανταστική θέα στην θάλασσα και δυνατότητα φιλοξενίας έως 2 επιπλέον παιδιών.

Διαθέτει τζάκι, 2 A/C, ΤV 32'', ψυγείο, κουζίνα με φούρνο, μεγάλο μπάνιο, μηχανή καφέ, τοστιέρα.

Σουίτα Νεφέλη: 129€ από 210€ για 3ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων.

Σε 2 επίπεδα με σοφίτα master bedroom (διπλό κρεβάτι & WC), ημιυπαίθριο, βεράντα (55m2), ιδιωτική χρήση πισίνας (32m2), κήπο, τραπεζαρία, τζάκι, κήπο και απεριόριστη θέα στη θάλασσα.

Δυνατότητα φιλοξενίας έως 2 επιπλέον ατόμων.

Διαθέτει 2 Α/C, 1 TV 37'' κα 1 TV 24'', DVD με ηχοσύστημα, μεγάλη κουζίνα, ψυγείο, φούρνο microwave, καφετιέρα, τοστιέρα.

    Mani Stone Towers   Το Mani Stone Towers βρίσκεται στο ψαροχώρι του Αγ.Νικολάου της μεσσηνιακής Μάνης, περίπου 3χλμ απο την Στούπα.

έτοιμο να υπερβεί κάθε προσδοκία σας.

Προσφέρει άνετη και μοναδική διαμονή σε σουίτες και δωμάτια, φιλικό περιβάλλον, απολαυστική ηρεμία στην πιο όμορφη γωνία του Μεσσηνιακού κόλπου, που γαληνεύει την ψυχή καθώς αγναντεύει επιβλητικά το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου.

Άνεση, Απόλαυση, Ελευθερία, Άπλετο Φως, το Αντίκρισμα του Μπλέ της θάλασσας αλλά και ο Ήχος του Φυσικού Περιβάλλοντος, χαρακτηρίζουν όλους τους τύπους δωματίων του Mani Stone Towers.Διακόσμηση και ο Εξοπλισμός προσθέτουν έναν τόνο πολυτέλειας, αλλά και παραδοσιακών στοιχείων, που θα σας σαγηνεύσουν.

  Παροχές:   Air-condition Τζάκι με ξύλα Μπάνιέρα WiFi Internet Τηλεοράσεις LCD DVD Κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη στις σουίτες Τραπεζαρία French country style στη σουίτα Νεφέλη Καθιστικό στις σουίτες Outdoor living room Μπαλκόνια – Βεράντες Θέα στη Θάλασσα Parking Barbeque   Δραστηριότητες στη Μάνη   Η περιοχή προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων.

Η περιήγηση και πεζοπορία στα μονοπάτια και τα λιθόστρωτα της Μάνης είναι επίσης μια δραστηριότητα που πρέπει να δοκιμάσει κανείς για να γνωρίσει καλύτερα τον μαγευτικό αυτό τόπο.

Ακολουθήστε τις ενδεικτικές πινακίδες και βεβαίως τις οδηγίες των ντόπιων.

Μερικά από τα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε είναι:   Το λιμάνι του Οίτυλου με τα τυρκουάζ νερά και το μουσείο Μέσα Μανής στο αρχοντικό των Μαυρομιχαλαίων.

Στουπα- Καρδαμύλη Το κάστρο της Κελεφάς.

Την ιστορική Μονή Δεκούλου με τοιχογραφίες του 18ου αιώνα.

Την ιστορική Αρεόπολη.

Τον γραφικό Γερολιμένα.

Τη μοναδικής ομορφιάς αλλά εγκαταλελειμμένη Βάθεια.

Το μοναδικής ομορφιάς και γεωλογικής αξίας λιμναίο σπήλαιο του Δυρού και το Νεολιθικό Μουσείο του Δυρού.

Το Ταίναρο, το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ευρώπης, με το ναό του Ποσειδώνα.

Το λιμανάκι του Πόρτο Κάγιο.

Το αρχαίο θέατρο Γυθείου.

Το νησάκι της Κρανάης (ή Μαραθονήσι) με τον παραδοσιακό πύργο του Τζαννετάκη Γρηγοράκη, που στεγάζει το Ιστορικό και Εθνολογικό Μουσείο της Μάνης.

Τη φημισμένη καστροπολιτεία του Μυστρά.

Τη μαγευτική Μονεμβασιά.

Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη.

Στον Πύργο Δυρού υπάρχει Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει το όμορφο αυτό σπορ είτε είναι έμπειρος αναβάτης είτε αρχάριος (και για παιδιά από 8 ετών).

 

Περισσότερες πληροφορίες