Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
14,90€ για ένα LED Φωτιστικό με 8 Χρώματα και Αισθητήρα
14,90€ για ένα LED Φωτιστικό με 8 Χρώματα και Αισθητήρα Κίνησης για Λεκάνη Τουαλέτας, κατάλληλο για το σπίτι αλλά και ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.
μόνο 14 €
  • Αρχική Τιμή: 19€
  • Έκπτωση: 25%
  • Κέρδος: 5€
  • Εταιρία:
Αθήνα

14,90€ από 19,90€ για ένα LED Φωτιστικό με 8 Χρώματα και Αισθητήρα Κνησης για Λεκάνη Τυαλέτας.

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής στον χώρο σας εφόσον γίνει η αγορά με κατάθεση στην τράπεζα, πληρωμή με πιστωτική, χρωστική και prepaid κάρτα ή Paypal Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με αντικαταβολή που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς της προσφοράς σας (επιπλέον έξοδα 3,9€).

Ολοκληρώνετε την αγορά πληρώνοντας κατά την παραλαβή του προϊόντος με ΕΛΤΑ- Courier.

  Λίγα Λόγια Με αισθητήρα κίνησης που ενεργοποιεί το φως αυτόματα όταν πλησιάζετε την τουαλέτα! Απενεργοποιείται μετά από 2 λεπτά (αν δεν εντοπίσει κίνηση)  Διαθέτει 8 διαφορετικά χρώματα που εναλλάσσονται με τυχαία σειρά κάνοντας ένα κύκλο 120 δευτερολέπτων (15 δευτερόλεπτα ανά χρώμα) Εύκολη εγκατάσταση, το κρεμάτε στο πλάι της λεκάνης με γαντζάκι Το γαντζάκι είναι εύκαμπτο για να προσαρμόζεται σε όλες τις λεκάνες Κατάλληλο για το σπίτι αλλά και ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ κ.ά.

Φωτίζει επαρκώς για χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας Χαρακτηριστικά: Υλικό: Πλαστικό ABS Διαστάσεις (Μήκος x Πλάτος x Ύψος): 6.5 x 7 x 2 εκατοστά Γαντζάκι (Μήκος): 10 εκατοστά Ισχύς: 1w Λειτουργεί με: 3 x 1.5V AAA μπαταρίες (δε συμπεριλαμβάνονται) Εύρος αισθητήρα κίνησης: 2 μέτρα  Βάρος: 450 γραμμάρια Χρώμα συσκευής: Λευκό Η συσκευή είναι ανθεκτική στην επαφή με το νερό, όχι όμως αδιάβροχη.  Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το φωτιστικό και Οδηγίες χρήσης  

Περισσότερες πληροφορίες