Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
13,9€ από 27€ (-48%) για μία Κρεμάστρα Μεταφοράς Ρούχων
13,9€ από 27€ (-48%) για μία Κρεμάστρα Μεταφοράς Ρούχων για το Προσκέφαλο του Αυτοκινήτου, για να μη τσαλακώνονται τα ρούχα σας στο ταξίδι, από την DoneDeals Goods με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.
μόνο 13 €
  • Αρχική Τιμή: 27€
  • Έκπτωση: 49%
  • Κέρδος: 14€
  • Εταιρία:
Αθήνα

13,90€ από 27€ για μία Κρεμάστρα Μεταφοράς Ρούχων για το Προσκέφαλο του Αυτοκινήτου.

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής στον χώρο σας.  Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με αντικαταβολή που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας (επιπλέον έξοδα 3,9€).

Ολοκληρώνετε την αγορά πληρώνοντας κατά την παραλαβή του προϊόντος με ΕΛΤΑ- Courier.

  Λίγα Λόγια Κρεμάστρα μεταφοράς ρούχων για το προσκέφαλο του αυτοκινήτου  Car Headrest Hanger για να μη τσαλακώνονται τα ρούχα σας στο ταξίδι.

Μια πρακτική κρεμάστρα μεταφοράς απαραίτητη σε κάθε αυτοκίνητο.  Αν ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς λόγους, θα γνωρίζετε ότι τα ακριβά ρούχα και κουστούμια δε θα πρέπει να τσαλακώνονται.

Η πρακτική αυτή κρεμάστρα μεταφοράς είναι απαραίτητη για να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Μπορείτε πλέον να μεταφέρετε τα ρούχα σας με ασφάλεια όσο μακρύ κι αν είναι το ταξίδι σας! Μια κρεμάστρα μεταφοράς ρούχων που προσαρμόζεται στο προσκέφαλο του αυτοκινήτου είναι η ιδανική λύση για να μην χρειάζεται να μεταφέρετε κάθε φορά μαζί σας και το σίδερο από το σπίτι σας! Για δουλειά ή για διασκέδαση, μπορείτε να κρεμάσετε το σακάκι σας χωρίς κανένα πρόβλημα! Αφήστε το μπουφάν σας να στεγνώσει μετά από μια ξαφνική μπόρα ή ακόμα και το παλτό που δε σας βολεύει να φοράτε κατά την οδήγηση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η κρεμάστρα για τη μεταφορά των ρούχων θα σας γίνει απαραίτητη! Η κρεμάστρα μεταφοράς ρούχων για το προσκέφαλο του αυτοκινήτου είναι βολική και πρακτική, με όμορφο σχεδιασμό για να προσαρμόζεται σε κάθε τύπο αυτοκινήτου! Σε μαύρο χρώμα, δεν τραβά την προσοχή ενώ η προσεκτική του κατασκευή από ανθεκτικό πλαστικό θα κάνει την κρεμάστρα τον καλύτερο συνεπιβάτη που είχατε ποτέ! Ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από κανένα αυτοκίνητο!

Περισσότερες πληροφορίες