Ξενοδοχεία - Λίμνη Πλαστήρα

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
109€ από 180€ για ένα 3ήμερο 2 ατόμων σε Standard Double
109€ από 180€ για ένα 3ήμερο 2 ατόμων σε Standard Double Room με Τζάκι με Δωρεάν Ξύλα, Θέα, Βuffet πρωινό και ένα Παιδί εως 3 ετών Δωρεάν ή 149€ από 240€ με Ημιδιατροφή στο παραραδοσιακό Ξενώνα Γής Χρυσοπέλεια στη Λίμνη Πλαστήρα, μια απόδραση για να χαλαρώσετε και να μαγευτείτε από την απαράμιλλη ομορφιά των φυσικών τοπίων βγαλμένα απο παραμύθι!
μόνο 109 €
  • Αρχική Τιμή: 180€
  • Έκπτωση: 39%
  • Κέρδος: 71€
  • Εταιρία:
Αθήνα

109€ από 180€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε σε Standard Double Room με πρωινό, Τζάκι και Θέα λίμνη ή δάσος για Παρασκευή & Σάββατο.

109€ από 180€ για 2 +1 ΔΩΡΟ διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε σε Standard Double Room με πρωινό, Τζάκι και Θέα λίμνη ή δάσος απο Κυριακή μέχρι Πέμπτη.

149€ από 240€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε σε Standard Double Room με Ημιδιατροφή, Τζάκι και Θέα λίμνη ή δάσος για Παρασκευή & Σάββατο Το Deal περιλαμβάνει: Διαμονή 2 ατόμων για διαμονή σε Standard Room με τζάκι και θέα λίμνη ή δάσος Buffet χειροποίητο παραδοσιακό πρωινό Ημιδιατροφή (Πρωινό & Βραδυνό) Σπιτικό γλυκό και ποτό καλωσορίσματος Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν.

Δωρεάν ξύλα για το τζάκι Παιδί άνω των 3 ετών 10€/διανυκτέρευση (εξοφλούνται απευθείας στο ξενοδοχείο).

Για επιπλέον μέρα διαμονής υπάρχει επιβάρυνση 50€ (εξοφλούνται απευθείας στο ξενοδοχείο).

      Ξενώνας Γής Χρυσοπέλεια Ο ξενώνας 'Γης Χρυσοπέλεια' βρίσκεται στο Νεοχώρι, στην πλέον τουριστική περιοχή της λίμνης Πλαστήρα,  σε υψόμετρο 1000μ.

Xτισμένος με σεβασμό στο περιβάλλον, απόλυτα εναρμονισμένος με την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική, συνδυάζει τη φιλική ατμόσφαιρα με την άνεση και την απέριττη πολυτέλεια.  Ο ξενώνας Γης Χρυσοπέλεια προσφέρει στους επισκέπτες του πανοραμική θέα στη λίμνη.

Είναι χτισμένος με πέτρα και διαθέτει 9 πανέμορφα δωμάτια, παραδοσιακά διακοσμημένα, η φινέτσα των οποίων υπογραμμίζεται από τα καλαίσθητα και λειτουργικά έπιπλα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μεγάλο τζάκι και υπέρδιπλο κρεβάτι με ανατομικό στρώμα υψηλής ποιότητας, ενώ κάθε ένα από αυτά είναι σχεδιασμένο για να υποδεχθεί εσάς, με τον πιο φιλόξενο τρόπο.

Ο ξενώνας διαθέτει καφετέρια - μπαρ με ξύλινες επενδύσεις, καλαίσθητα έπιπλα, ένα εντυπωσιακό μπαρ και φυσικά ένα πέτρινο τζάκι συνθέτουν το υπέροχο εσωτερικό ενώ μια άνετη βεράντα περιμένει να σας φιλοξενήσει τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες.Χαλαρώστε σ' ένα ήρεμο κομψό περιβάλλον και επιλέξτε μια από τις δεκάδες γευστικές προτάσεις.

Σερβίρονται καφές, ροφήματα, ποτά, αναψυκτικά, γλυκά και γρήγορα σνακ.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ Μπαλκόνι με θέα στη λίμνη ή στο δάσος Πετρόχτιστο μεγάλο τζάκι Τηλεόραση επίπεδης οθόνης 19' Mini bar Στεγνωτήρα μαλλιών Παντόφλες Υποαλλεργικά μαξιλάρια ύπνου Ανατομικό υπέρδιπλο στρώμα Υπέρδιπλο κρεβάτι Υδρομασάζ Αυτόνομη θέρμανση ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΝΩΝΑ Ευρύχωρη αίθουσα πρωινού Υπόγειο χώρο πάρκινγκ Ασύρματη πρόσβαση στο Internet στους κοινόχρηστους χώρους Υπηρεσία fax Κρεβάτι μωρού Παιδικό πάρκο    

Περισσότερες πληροφορίες