Ξενοδοχεία - Διάφοροι προορισμοί

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
100€ για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων
100€ για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό στο Anastazia Luxury Suites & Rooms στην Δροσιά Αττικής. Ιδανικός τόπος διαμονής για όσους επισκέπτονται την Αθήνα στα πλαίσια των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων ή όσους θέλουν να κάνουν διακοπές κοντά στην Αθήνα και να συνδυάσουν την άμεση επαφή με τα πολιτιστικά, ιστορικά, θρησκευτικά και ψυχαγωγικά τους αξιοθέατα αλλά ταυτόχρονα να έχουν την αίσθηση της αναψυχής μακριά από την κίνηση του κέντρου της πρωτεύουσας!
μόνο 100 €
  • Αρχική Τιμή: 160€
  • Έκπτωση: 38%
  • Κέρδος: 60€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

Το κουπόνι είναι ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ στο Ξενοδοχείο Anastazia Luxury Suites & Rooms στην Δροσιά Αττικής.

Ισχύει έως 31/01/2017. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και εορτές από 20/12/16 έως 7/1/17.

Η προσφορά περιλαμβάνει:   ~ Ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεων) με πρωινό στο ξενοδοχείο «Anastazia Luxury Suites & Rooms» στη Δροσιά.    Δυνατότητα εύκολης στάθμευσης στο μεγάλο ιδιωτικό parking.    Ασύρματη ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο internet σε όλους τους χώρους του Ξενοδοχείου.    ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική επικοινωνία με 42 χώρες.    Άνετα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών (24ωρη reception και 24ωρο room service, mini bar στις Βusiness Suites, υπηρεσία laundry κλπ).    Διαθέτει σύστημα ενεργειακής και οικολογικής θέρμανσης τελευταίας τεχνολογίας.

Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά π.χ με την αγορά 2 κουπονιών – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις.

  Η προνομιακή τιμή της προσφοράς είναι για τους συνδρομητές του Dealtown.gr σε συνεργασία με το Exodos24.

Διατίθενται περιορισμένος αριθμός voucher και η τιμή που αναγράφεται είναι καθαρά για διαφημιστικούς λόγους.    Μπορούν να αγοραστούν έως 2 κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους.

  Για επιβεβαίωση κράτησης πρέπει να γίνει έλεγχος διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο 2106200443 ή να συμπληρώσετε την φόρμα κρατήσεων, όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης.

  Μετά την κράτηση δεν γίνονται ακυρώσεις.

  Είναι απαραίτητη η  εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση κατά την ημέρα της άφιξης.

Περισσότερες πληροφορίες