Ξενοδοχεία - Περτούλι Τρικάλων

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
*** ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ *** Μόνο 210€ τα 2 άτομα για
*** ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ *** Μόνο 210€ τα 2 άτομα για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, στο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι Τρικάλων. Αρχικής αξίας 420€ - Έκπτωση 50%!!
μόνο 210 €
  • Αρχική Τιμή: 420€
  • Έκπτωση: 50%
  • Κέρδος: 210€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

Λίγα Λόγια   Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς                   Η κομψή και επιβλητική αυτή κατοικία του 19ου αιώνα βρίσκεται στις πλαγιές της Νότιας Πίνδου, στο χωριό Περτούλι (υψόμετρο 1,200 m), ανάμεσα σε αιωνόβια έλατα.

Αυτό το ήσυχο και όμορφο ξενοδοχείο περιβάλλεται από κήπους 10 στρεμμάτων και είναι έτοιμο να ενθουσιάσει τους λάτρεις της φύσης, της ξεκούρασης, της περιπέτειας και της γαστρονομίας.

  Ο αρχοντικός Πύργος Χατζηγάκη κτίστηκε το 1890 από Ελβετούς αρχιτέκτονες και χρησιμοποιούνταν από την οικογένεια ως εξοχική κατοικία.

Πέτρινο κτίσμα μοναδικής αρχιτεκτονικής, στενά δεμένο με έθιμα και παραδόσεις, φιλοξένησε κατά καιρούς μέλη βασιλικών οικογενειών, διακεκριμένους ανθρώπους της πολιτικής, κοινωνικής και καλλιτεχνικής ζωής της εποχής.

  Το 1943 κάηκε ολοσχερώς από τους Γερμανούς επειδή υπήρξε αρχηγείο του ΕΛΑΣ.

Αναστηλώθηκε (1993-1999) με προσπάθεια να διατηρηθεί η αρχιτεκτονική και το στυλ του παλαιού κτίσματος, και σήμερα λειτουργεί ως ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών.

  Το ξενοδοχείο διαθέτει, μπαρ, meeting rooms και ένα cigar lounge τα οποία βρίσκονται στα παλιά κελάρια του παλιού πύργου.

Επίσης διαθέτει pool bar όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας ή ένα ελαφρύ γεύμα.  Για τους λάτρεις της κίνησης υπάρχει εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνες, εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, πινγκ-πονγκ, μπιλιάρδο καθώς και playroom για τα παιδιά.

  Η αίθουσα «Μπουντούρα» είναι η ιδανική επιλογή για το πρωινό σας, τον καφέ ή τον ποτό σας.

Μπορείτε επίσης να γευτείτε τις παραδοσιακές τοπικές συνταγές φαγητών, ντόπιο κυνήγι και τα έξοχα κρασιά από το κελάρι μας.  Η αίθουσα Μαρόσα, χωρητικότητας 300 ατόμων, είναι εξοπλισμένη με όλα τα σύγχρονα οπτικο-ακουστικά μέσα και προσφέρεται για σεμινάρια, συνέδρια, meetings αλλά και για κοινωνικές εκδηλώσεις.  Ο περιβάλλων χώρος του Αρχοντικού είναι επίσης ιδανικός για εκδηλώσεις και δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων κλπ.

  Στο Αρχοντικό λειτουργούν 15 απλά δωμάτια, 14 De Luxe και 7 πολυτελείς σουίτες, διακοσμημένα με σπάνιες αντίκες και ιδιαίτερο γούστο.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν: εξαίρετη θέα καθώς και τηλέφωνο, δορυφορική τηλεόραση,ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, mini bar, σεσουάρ και προσεγμένο Room Service.

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.

  Το κουπόνι ισχύει για 2 άτομα στο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι Τρικάλων.

  Η προσφορά περιλαμβάνει: Περίοδος 01/10/2016 έως 31/05/2017 (εκτός εορτών & αργιών) για Διαμονή από Παρασκευή έως Κυριακή 210€ από 420€ τα 2 άτομα για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό Επιπλέον διανυκτέρευση: +105€   Η επιλογή του καταλύματος διαμονής εναπόκειται στην ευχέρεια του ταξιδιωτικού γραφείου με γνώμονα πάντοτε την διαθεσιμότητα των καταλυμάτων στις ημερομηνίες που επιλέγει ο αγοραστής των κουπονιών.

  Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.

  Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά πχ με την αγορά 2 κουπονιών – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις.

  Πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο 6932700303 ή στο email info@clickdeals.gr ή συμπληρώστε την φόρμα ελέγχου διαθεσιμότητας πατώντας ΕΔΩ. Μετά την αγορά του κουπονιού είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία για την κράτηση (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας).

  Μετά την αγορά του πακέτου δεν επιτρέπεται μερική ή ολική ακύρωση του για κανένα λόγο.

  Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  Όλες οι κρατήσεις γίνονται βάσει διαθεσιμότητας.

  Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην επιχείρηση.

  Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από το ClickDeals.

Η επιχείρηση δέχεται πελάτες σ’ αυτή την τιμή μόνο με αγορασμένο κουπόνι από το ClickDeals.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αγορά του κουπονιού μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6932700303 ή στο email: info@clickdeals.gr     Velas Tours Velas Tours Τσιμισκή 33, Θεσσαλονίκη                 Το γραφείο γενικού τουρισμού VELAS TOURS LTD βρίσκεται στον τουριστικό χώρο πάνω από 35 χρόνια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στον εισερχόμενο τουρισμό με ταξιδιωτικά πακέτα και κρατήσεις καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης αναλαμβάνει εκδρομές συλλόγων, ΚΑΠΗ, οργανισμών, επιχειρήσεων, σχολείων και πανεπιστημίων σε οποιοδήποτε προορισμό Ελλάδος και Εξωτερικού, με οικονομικές τιμές.

  Η Velas Tours προσφέρει τα ποιοτικότερα και οικονομικότερα προγράμματα, προσαρμοσμένα πλήρως στις δικές σας ανάγκες! Η Velas Tours εξειδικεύεται στον εσωτερικό τουρισμό Ατομικές και ομαδικές κρατήσεις Τουριστικά πακέτα Σχολικά group Διαμονή και ξενοδοχειακές υπηρεσίες Διαμερίσματα/Βίλες Κρουαζιέρες καθώς και Συνέδρια Εκδρομές Υπηρεσίες V.I.P.

και οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες έχετε...

 

Περισσότερες πληροφορίες