Ξενοδοχεία - Κόνιτσα

Δυστυχώς, η προσφορά αυτή έχει λήξει.
*** ΚΟΝΙΤΣΑ *** Μόνο 144€ τα 2 άτομα για 2 διανυκτερεύσεις
*** ΚΟΝΙΤΣΑ *** Μόνο 144€ τα 2 άτομα για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, στο Konitsa Mountain Hotel στην Κόνιτσα. Αρχικής αξίας 288€ - Έκπτωση 50%!!
μόνο 144 €
  • Αρχική Τιμή: 288€
  • Έκπτωση: 50%
  • Κέρδος: 144€
  • Εταιρία:
Πανελλήνια

Λίγα Λόγια   Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς                       Το Konitsa Mountain Hotel βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της Κόνιτσας, της πόλης των Extreme Sports.

Προσφέρει μαγευτική θέα των ορεινών όγκων της Νεμέρτσικας και της Τύμφης (Γκαμήλας) και ατενίζει τη μοναδικής ομορφιάς κοιλάδα του ποταμού Αώου.

Όλα τα υψηλής αισθητικής δωμάτια και οι σουίτες του Konitsa Mountain Hotel διαθέτουν παραδοσιακή επίπλωση, ξύλινα πατώματα και ξυλόγλυπτα ταβάνια, ζωγραφισμένα με Χιονιαδίτικα Μοτίβα, δημιουργώντας ζεστές γωνιές για τη χαλάρωση και την ξεκούραση σας.

Ο καλόγουστος χώρος της ρεσεψιόν σας υποδέχεται με το πιο ζεστό καλωσόρισμα.

Οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν πλούσιο παραδοσιακό Ηπειρώτικο πρωινό από τα χεράκια της κυρίας Ανθούλας.

Στο ζεστό καθιστικό με θέα τον Ποταμό Αώο, δίπλα στο τζάκι, μπορείτε να χαλαρώσετε με την συντροφιά ενός λογοτεχνικού βιβλίου ή παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια με την παρέα σας.

Αποτελεί γευστική απόλαυση να δοκιμάσετε το κρασί και το τσίπουρο, δικής μας παραγωγής, συνοδευμένα από τοπικά σπιτικά εδέσματα.

Τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού θα έχουν ξεχωριστή θέση στο τραπέζι σας.

Το Konitsa Mountain Hotel παρέχει υπηρεσία δωματίου, δωρεάν Wi-Fi Internet στους κοινόχρηστους χώρους και ιδιωτικό χώρος στάθμευσης.

Η Αίθουσα Γυμναστικής του ξενοδοχείου διαθέτει όργανα γυμναστικής, σάουνα, ατμόλουτρο, επαγγελματικό τραπέζι πινγκ –πονγκ και παραδοσιακό ξύλινο ποδοσφαιράκι.

Η πρόσβαση σ’ όλα αυτά παρέχεται δωρεάν.

Η Κόνιτσα απέχει 60 χλμ.

από το Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της ευρύτερης περιοχής.

Απέχει μόλις 3χλμ.

από τη Χαράδρα του Αώου, 12 χλμ.

από τα Ζαγοροχώρια και την Χαράδρα του Βίκου, 14 χλμ.

από τα Πέτρινα Χωριά και μόλις 20 χλμ.

από τα Μαστοροχώρια.

Το Konitsa Mountain Hotel που δεσπόζει της πόλης της Κόνιτσας απέχει 3 λεπτά από το κέντρο της.

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.

  Το κουπόνι ισχύει για 2 άτομα στο Konitsa Mountain Hotel στην Κόνιτσα.

  Η προσφορά περιλαμβάνει: Περίοδος 01/10/2016 έως 10/05/2017 (εκτός εορτών & αργιών) 144€ από 288€ τα 2 άτομα για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό Επιπλέον διανυκτέρευση: +72€   Η επιλογή του καταλύματος διαμονής εναπόκειται στην ευχέρεια του ταξιδιωτικού γραφείου με γνώμονα πάντοτε την διαθεσιμότητα των καταλυμάτων στις ημερομηνίες που επιλέγει ο αγοραστής των κουπονιών.

  Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.

  Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά πχ με την αγορά 2 κουπονιών – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις.

  Πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο 6932700303 ή στο email info@clickdeals.gr ή συμπληρώστε την φόρμα ελέγχου διαθεσιμότητας πατώντας ΕΔΩ. Μετά την αγορά του κουπονιού είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία για την κράτηση (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας).

  Μετά την αγορά του πακέτου δεν επιτρέπεται μερική ή ολική ακύρωση του για κανένα λόγο.

  Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  Όλες οι κρατήσεις γίνονται βάσει διαθεσιμότητας.

  Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην επιχείρηση.

  Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από το ClickDeals.

Η επιχείρηση δέχεται πελάτες σ’ αυτή την τιμή μόνο με αγορασμένο κουπόνι από το ClickDeals.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αγορά του κουπονιού μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6932700303 ή στο email: info@clickdeals.gr     Velas Tours Velas Tours Τσιμισκή 33, Θεσσαλονίκη                 Το γραφείο γενικού τουρισμού VELAS TOURS LTD βρίσκεται στον τουριστικό χώρο πάνω από 35 χρόνια, με πολύ μεγάλη εμπειρία στον εισερχόμενο τουρισμό με ταξιδιωτικά πακέτα και κρατήσεις καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης αναλαμβάνει εκδρομές συλλόγων, ΚΑΠΗ, οργανισμών, επιχειρήσεων, σχολείων και πανεπιστημίων σε οποιοδήποτε προορισμό Ελλάδος και Εξωτερικού, με οικονομικές τιμές.

  Η Velas Tours προσφέρει τα ποιοτικότερα και οικονομικότερα προγράμματα, προσαρμοσμένα πλήρως στις δικές σας ανάγκες! Η Velas Tours εξειδικεύεται στον εσωτερικό τουρισμό Ατομικές και ομαδικές κρατήσεις Τουριστικά πακέτα Σχολικά group Διαμονή και ξενοδοχειακές υπηρεσίες Διαμερίσματα/Βίλες Κρουαζιέρες καθώς και Συνέδρια Εκδρομές Υπηρεσίες V.I.P.

και οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες έχετε...

 

Περισσότερες πληροφορίες